Van theaters tot musicals en van artiesten begeleiden tot het doceren op verschillende pop opleidingen. Het enthousiaste en bovenal muzikale team bestaat uit muziekdocenten met allerlei verschillende achtergronden in de muziekwereld.

Het grote verschil met andere muziekscholen is dat de docenten Stichting Kunst en Cultuur Den Hoorn nog zeer actief zijn in de muziekwereld. Op deze manier zijn zij heel goed op de hoogte van de hedendaagse trends, ontwikkelingen en wat er speelt in de muziekwereld.

Hoe geven wij les?

Juist wel of geen noten leren lezen? Akkoorden leren om snel liedjes te kunnen (mee)spelen? Iedereen is anders en daarom wordt met een ieder afzonderlijk overlegd welke lesmethode het best bij jou past. Een combinatie van lesmateriaal of juist een op maat gemaakt lesprogramma. Geen probleem en alles is mogelijk! Uitgangspunt is jouw muzikale wens als leerling.

Wat is ons doel?

Op basis van een persoonlijke afstemming van de leermethode die het best bij jou past, het plezier en bovenal de passie van muziek maken over te kunnen brengen. Iedereen kan muziek maken en dat hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn.

Privé en duo lessen?

Bij Stichting Kunst en Cultuur zijn er privé en duo lessen van 30 minuten, die wekelijks of per twee weken gevolgd kunnen worden. Soms is het niet mogelijk om een geschikte duo-partner te vinden. Ook komt het voor dat een duo na enige tijd op advies van de docent gesplitst moet worden, bijvoorbeeld door te grote verschillen in niveau van de leerlingen. Wij zullen in zo'n geval altijd trachten om een werkbare nieuwe combinatie te vinden. Mocht dit niet lukken dan adviseert de stichting om tijdelijk over te gaan op een individuele les vorm, of te wachten tot er een geschikte duo les mogelijk is.

De muzieklessen die bij Stichting Kunst en Cultuur Den Hoorn gegeven worden zijn:
- Drums
- Toetsen
- Gitaar
- Zang
- Dwarsfluit

Heeft u andere wensen dan horen wij dit graag van u!
Zie voor de tarieven en algemene voorwaarden hier

Inschrijven voor een proefles kunt u via muzieklessen@kunstencultuurdenhoorn.nl

 
Bezig met laden...