Ben je een tiener tussen de 10 en de 16 jaar en heb je zin in een wekelijks feestje, waarbij je helemaal mag relaxen, jezelf mag zijn en niets hoeft te presteren, dan is tieneryoga echt iets voor jou.
Wat is het?
Tieneryoga is vooral leuk, even helemaal weg uit de drukte van alledag. Gewoon jezelf zijn en ervaren, zonder prestaties te moeten leveren.  Je bent samen met andere tieners een prettig uurtje met je lijf, geest en gevoel bezig.

Wat doen we?
De les bestaat (meestal aan de hand van een thema) uit yogahoudingen, ademoefeningen, massage en ontspanning. Altijd alles met respect voor je eigen grenzen.

Wat doet het?
Het beoefenen van yoga kan veel positieve effecten hebben. In de tienerleeftijd maak je vaak een flinke ontwikkeling door met allerlei tegenstrijdige gevoelens zoals verdriet, plezier, onzekerheid over vriendschappen. Misschien ervaar je drukte op school en denk je na over je plek thuis en in deze wereld.
Yoga geeft je kracht en soepelheid. En het zorgt voor meer balans en leert je focussen en positief denken, je krijgt meer zelfvertrouwen en kan je helpen om gemakkelijker om te gaan met stress en met je gevoelens.

Wanneer: Woensdag 16, 23, 30 januari, 6, 13, 20 februari, 6, 13, 20 en 27 maart 2019 (bij voldoende aanmeldingen zullen de lessen gaan starten, datums worden dan aangepast)

Tijd: 16.45-17.45

Docent: Miranda van de Maarel
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 65,00
Aantal: Bestellen