Wat is een vision board?

Een vision board is een collage van afbeeldingen, foto’s en teksten die je dromen, wensen en doelen verbeelden. Denk aan je werk of je gezondheid. Misschien wil je een fitter lichaam? Of wil je een ander huis? Of ligt je focus op nieuw werk of hogere inkomsten? Misschien wil je een partner? Of een kind? Of vaker mediteren, yoga beoefenen, meer reizen, een stabielere relatie, suikervrij eten of meer boeken lezen? 

Een vision board is een middel om je doelen te visualiseren. Nadenken over wat je wilt bereiken in je leven geeft je een helder beeld van je verlangens, ambities, wensen en doelen. 

Een vision board is erg persoonlijk en voor iedereen weer anders. Hij kan heel groot zijn of gewoon het formaat van een A4 hebben. Je kunt de afbeeldingen uit tijdschriften knippen en plakken en/of foto’s uit je eigen collectie gebruiken. Je kan er alles in verwerken wat je wilt. 
Wanneer je vision board klaar is, zoek je een plek waar je het dagelijks kunt zien. Zoals in je slaapkamer, de badkamer, je werkkamer of op je desktop. Maak er vervolgens een vast ritueel van om, bijvoorbeeld tijdens het tandenpoetsen, het aankleden of voor het slapen gaan, even alle afbeeldingen van je vision board langs te gaan. Zo houd je dagelijks je doelen in het oog. 
In deze workshop
Krijg je alle tijd om te ontdekken wat jij belangrijk vindt op het gebied van liefde, relatie, vriendschap, huis/woonsituatie, carriere en geld, ontspanning, spel en avontuur.
Ben je op een creatieve manier met je persoonlijke ontwikkeling bezig.
Krijg je energie, omdat je bezig bent met de dingen die je graag wilt bereiken in je leven.
Word je geïnspireerd door het gevoel dat je dromen, stapje voor stapje, werkelijkheid worden. 
Waarom is deze workshop iets voor jou? 
  • Het is een originele activiteit voor een vrijgezellenfeest. 
  • Het is een leuke manier is om je collega’s beter te leren kennen. 
  • Het is hoog tijd voor wat quality time met je vriend(inn)en. 
  • Het is gezellig om samen met je zussen/broers/familie bezig te zijn.   
  • Het is heerlijk om tijd voor jezelf vrij te maken. 
Spreekt dit jou aan en wil je je aanmelden, stuur dan een email naar info@azul-lifecoaching.nl Per workshop is er maximaal plaats voor 12 personen. De kosten zijn €75 p.p. voor de hele dag incl. lunch, koffie/thee/water en wat lekkers. Bij voldoende aanmeldingen zal ik een tweede workshop organiseren. Wil je een workshop alleen voor jouw groep of meer info bel dan 06-19944551. 
Prijsinformatie:
Prijs per 4 lessen:
€ 75,00
Aantal: Bestellen