Zangles voor volwassenen
Zingen is een heerlijke bezigheid. Of je het nu doet in een koor, solo of bij de afwas. En omdat het al zo leuk is, waarom zou je er dan nog les in willen? Nou bijvoorbeeld, omdat je net die ene hoge noot in het koor niet iedere keer haalt. Omdat je je favoriete liedje vol vertrouwen wil kunnen zingen. Of omdat het soms wat geknepen voelt in je keel en je denkt dat het beter kan. Er is heel veel te leren over zingen en de stem. In de zanglessen werken we onder andere aan de volgende dingen:

- Gezond je stem gebruiken
- Met plezier en vol vertrouwen zingen
- De eigen vrije klank vinden
- De muziek begrijpen
- Communiceren met je stem.

Dus ben je een zangliefhebber met of zonder ervaring en wil je graag meer verdieping bij het zingen, spreek dan vooral een proefles af!

Zangles voor kinderen
Als je op zoek bent naar een instrument wat je wil leren spelen, denk je misschien niet meteen aan zingen. Maar de stem is juist een heel bijzonder muziekinstrument. Denk maar eens aan wat je allemaal met je stem kan doen: lachen, schreeuwen, mompelen, huilen, gapen, kreunen, gillen en nog veel meer. Ook zingen hoort daarbij.

Op zangles leer je net als bij ieder ander muziekinstrument je stem als instrument te bespelen, dit heet zangtechniek. Hierbij is het het belangrijkste dat zingen leuk is en fijn voelt. Het maakt daarbij niet uit of je popmuziek zingt, klassiek of musical. In de zanglessen ontdek je bijvoorbeeld hoe je goed je adem kunt gebruiken bij zingen en waarom je kaak los moet houden.

Verder gaat zingen natuurlijk het meeste nog over muziek maken. In de lessen en thuis verdiep je je in de stijl die je wil zingen en leer je net als bij andere muziekinstrumenten noten lezen.

Neem vooral een proefles om te kijken of zangles wat voor je is.


Docent: Boukje van Gelder


Lesgeld

Lesgeld is berekend over een heel jaar en kan eenmalig of in 10 maandelijkse termijnen (september tot en met juni) worden voldaan via automatische incasso. De lessen lopen van september t/m juni. In de schoolvakanties is er geen les!

Voorbeelden van een aantal lesvormen en bijbehorende prijzen:
kind/jongere, iedere week 30 minuten individueel les: € 920,- per jaar of € 92,- per maand
kind/jongere, iedere week 30 minuten duoles: € 600,- per jaar of € 60,- per maand
kind/jongere, iedere week 45 minuten individueel les: € 1380,- per jaar of € 138,- per maand
volwassene, iedere week 30 minuten individueel les: € 1112,- per jaar of € 112,- per maand
volwassene, iedere week 45 minuten individueel les: € 1668,- per jaar of € 168,- per maand

In overleg met de docent zijn ook andere lesvormen mogelijk. Wil je dat? Geef dan bij het inschrijven bij ‘anders’ aan wat je wilt.

Proefles en informatie: 
Een proefles is door het hele jaar mogelijk en kost €15,- . Neem daarvoor contact op via muzieklessen@kunstencultuurdenhoorn.nl 
Wil je graag informatie van de docent. Stuur dan een mail naar hetzelfde emailadres.
 
Prijsinformatie:
Prijs per maand:
€ 0,00
Aantal: Bestellen