De Kerstmarkt

Foto
In de aanloop naar de feestdagen kun je op vrijdag 14 december in Den Hoorn genieten van een gezellige kerstmarkt voor jong en oud! In het centrum van Den Hoorn kun je, tussen de kramen en meerdere podia, genieten van een ultieme kerstsfeer.

Van 16.00-21.00 is er van alles te beleven tijdens de kerstmarkt. De kerstsfeer proef je op de verschillende muzikale winterterrassen, waar je heerlijk kan genieten van glühwein of warme chocomelk. De muzikale ondersteuning wordt o.a. verzorgd door plaatselijke harmonie, fanfare, koren en muzikanten. Er is dit jaar zelfs een Christmas-sing-a-long waar je uit volle borst mee mag zingen met moderne en klassieke kerstnummers.

Natuurlijk is er voor de jonge bezoeker ook genoeg te doen. Knutselen, sleeën, springen, schminken of meelopen met de lichtjesoptocht. Binnenkort volgt hiervan het gehele programma.

Meedoen?
Ieder jaar wordt de kerstmarkt groter en sfeervoller. Heeft u interesse in een kraam of wilt u komen optreden?
Hieronder kunt u de verschillende kramen reserveren.
Voor meer informatie kunt u mailen naar info@kunstencultuurdenhoorn.nl

Specifieke producten

visibility

Kraam food

Deze kramen zijn voor het verkoop van foodproducten. De winkeliers in Den Hoorn krijgen voorrang op de inschrijving van de foodkramen....

50,00

visibility

Kraam non food

Deze kramen zijn voor de verkoop van non-food producten. Wilt u bij u reservering vermelden wat u wilt gaan verkopen? - 4 meter kraam...

35,00

visibility

Kraam winkeliers Den Hoorn en Schipluiden

Kraam 4 meter inclusief verlichting

25,00

visibility

Stroom

25,00