Froukje-Degenaar
Al jaren geef ik met veel plezier les aan kinderen, tieners en volwassenen, beginners en gevorderden. Vanaf het allereerste begin kun je met plezier muziek maken. Tegelijk bouwen we aan een stevige basis, zodat je ook in de toekomst je muzikale mogelijkheden kunt blijven uitbreiden. Er is aandacht voor speeltechniek (lichaamsgebruik en klankvorming), muzikale expressie, notenlezen en muzikaal inzicht. Ik help mijn leerlingen goede oefengewoontes op te bouwen, zodat je moeilijkheden kunt overwinnen en steeds zelfstandiger wordt.

Ik geef les op maat: aansluitend bij de interesses en talenten van de leerling. Zo help ik mensen graag hun eigen favoriete muziek te spelen. Daarnaast daag ik hen uit om allerlei verschillende muziekstijlen te ontdekken. Mijn eigen grote passie is klassiek piano. Met mijn leerlingen werk ik met plezier aan uiteenlopende muziekstijlen, van pop en rock tot jazz en klassiek.

Meer over mijzelf:
Ik studeerde klassiek piano aan het Utrechts Conservatorium (master piano performance 2009), bij o.a. Klára Würtz, Henk Ekkel en Paolo Giacometti. Sindsdien heb ik regelmatig solo opgetreden; ook vormde ik duo's met o.a. zangeres Esther Kuiper en celliste Sanne Bijker.
Tijdens mijn conservatoriumstudie begon ik met het geven van pianoles. Ik heb sindsdien een ruime ervaring opgebouwd, o.a. binnen mijn eigen lespraktijk in Utrecht. Sinds september 2018 geef ik les in Den Hoorn.   Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.